Despre noi

În anul 2007 a început colaborarea cu compania C4 Development Ltd. - Hong Kong subsidiara companiei Guth Laboratories Inc. - Harrisburg, USA.
Ne-au oferit posibilitatea comercializării în România a renumitelor aparate etilotest profesionale Alcotector®  BAC100 și Alcotector®  C2H5OH, folosite și de majoritatea departamentelor de poliție din lume.
 
Ianuarie 2008 a fost o piatră de hotar pentru firma noastră, am semnat un contract de exclusivitate pentru piețele din România și Republica Moldova. 
 
Pe parcursul anilor produsele au fost rebranduite, în prezent noile aparate sunt fabricate sub denumirea Alcovisor®.
Instrumentele Alcovisor®, destinate depistării și măsurării concentrației de alcool din aerul expirat, s-au impus rapid pe piața din România prin calitate și durabilitate. Au câștigat încrederea multor instituții și companii de stat, firme private, persoane fizice.
 
Preocuparea permanentă a fabricantului este dezvoltarea, inovația și încorporarea celor mai noi tehnologii în propriile aparate, fiind mereu cu un pas în fața concurenței.
Astfel, instrumente ca: Alcovisor® C2H5OH™, Alcovisor® BAC200™, Alcovisor® Mark-V™ au fost înlocuite de altele mult mai performante și mai moderne, cu funcții noi, croite după și pentru a corespunde exigențelor din ce în ce mai mari ai fiecărei categorii de consumatori.
 
În prezent, pe piața românească sunt comercializate o varietate diversificată de instrumente de calitate superioară.
Acestea sunt, în ordinea lansării: Alcovisor® BAC100™ , Alcovisor® Mark-X™ model 2009 și 2011 , Alcovisor® Mars™ , Alcovisor® Mercury™ , Alcovisor® Pluto™ , Alcovisor® Interlock X2™ , Alcovisor® Satellite™ și Alcovisor® Jupiter™ - lansat în România în ianuarie 2014.
 
Site-uri partenere Alcoolteste & Etiloteste Profesionale , Magazin Online Alcoolteste & Etiloteste Preturi atractive , Alcooltester.ro - Alcoolteste Online
AlcoVisor.ro Oradea © 2019